Friday, August 1, 2008

Cara nak buat senarai...

  • Copy kode yang ada di bawah ini, lalu paste di kotak html.



  • 8 comments:

    ghost_MaR said...

    err ... cemn nk msk kn nm2 kwn2 yg lain ??? x kn ko sorang jer kot yg ak nk link kn ??? nnt undang fitnah ... ngamuk sakan lak kang awek ko ... huhuh

    Syababulislam said...

    er..
    x reti ke?
    bkn ke ko reti godeh2 html ni...
    ko taip balik la kod hmtl yg ade nama aku tu,pastu ubah la nama aku ngan link aku jd nama ngan link kwn ko yg lain..
    tp ok je klu ko nk ltk lin aku sorg,mne de fintah,kan doa..
    awek aku pun paham,die cakap,"madu tu manis.."<--ni aku yg reka.

    ghost_MaR said...

    zahar ... mengong ler ko nih , madu mmg manis ... "madu" lg 1 jer yg x baper nk manis ... kecoh kang klu neo tahu ,nnt der wat brain storming kt blog ak psl setia ... ak dh wat dh s'mlm ... x jd pn ... ko tahu per jd s'mlm ... nm2 yg ak wat tuh b'sambung kt nm ko ... cer ko wat kn 1 code yg ad nm ko & nm pk cik dzul ( dzulhilmitantawi.blogspot.com ) ... nnt ak try ikut ... lm giler ak godeh s'mlm smpi x der mood nk wat entry br ... post kt blog ak erk ... yang ikhlas box ... paham kew

    Syababulislam said...

    ko bile nk bikin blog ko..
    blog ko tu berat la..
    buka je,semua loading...
    emm,aku edit je posting aku ni,x reti2 pun ak x tau a..

    ghost_MaR said...

    ak tgh sengkek nih ... ko igt ak ad laptop sndr kew ??? sian r kt ak ... nih nk wat assgnmt ( kena wat magazine ) pn ak x tahu nk rompak PC saper ... PC library byk block ... PC CC mahal ... PC kwn , ak kena wat muker tebal ... bln 11 - bln 12 ( klu ak x kj ) , ak akn m'p'siapkn blog ak dgn wajah br ... tunggu jerk ...

    Syababulislam said...

    ingat lima perkara,sebelum datang lima perkara..

    ghost_MaR said...

    sungguh b'makna ungkapan t'sebut ... heheh

    Syababulislam said...

    ehe...